Från mästarambitionerna på GIN, för ett bredare erbjudande till Norrköping
Vintern 2024 gick Stefan och Oliver, de passionerade skaparna bakom märstarkrogen GIN, ut med nyheten att restaurangen ska läggas ner, för att ge plats för ett helt ny etablering på Norrköpings restaurangscen.
Sedan öppningen har restaurangen GIN gjort tydliga avtryck på den östgötska restaurangscenen. Med stort kreativt fokus på mathantverk och utomordentlig service har detta personliga vardagsrum för fine dining gjort sig känt som Östgöta Kök-familjens gastronomiska kronjuvel och en av de främsta krogarna i regionen. Nu är det dags för en förvandling, en resa mot fria kreativa höjder och en vision att nå ut till fler.
För det är ingen gravöl som nu korkas upp för det sammansvetsade teamet bakom framgången. Tvärtom är blicken fäst vid horisonten och ärmarna uppkavlade. har länge burit på en vision om att ta sina ambitioner till nästa nivå.
Sedan öppningen har restaurangen GIN gjort tydliga avtryck på den östgötska restaurangscenen. Med stort kreativt fokus på mathantverk och utomordentlig service har detta personliga vardagsrum för fine dining gjort sig känt som Östgöta Kök-familjens gastronomiska kronjuvel och en av de främsta krogarna i regionen. Nu är det dags för en förvandling, en resa mot fria kreativa höjder och en vision att nå ut till fler.
För det är ingen gravöl som nu korkas upp för det sammansvetsade teamet bakom framgången. Tvärtom är blicken fäst vid horisonten och ärmarna uppkavlade. Oliver Kördel och Stefan Johansson, de passionerade skaparna bakom GIN, har länge burit på en vision om att ta sina ambitioner till nästa nivå.
Hör dem berätta om sina drömmas och visioner för Nous Bistro.